top of page

CROSS COUNTRY PŘESTAVLCKÝ VLK 2020

Dne 5. 9. 2020 se koná jubilejní 10. ročník Přestavlckého vlka. Délka trati je cca 25 km, převýšení 150m na kolo, jede se po polních a lesních cestách a cestičkách a singltrek. V hlavním závodě se jedou se celkem 3 okruhy

NAPSALI O NÁS:

Přestavlky - Letošní léto se pomalu, ale jistě, blíží ke svému konci a stejně je na tom i letošní ročník SOLAP Krále středohoří. V sobotu 7. září 2019 startoval již třináctý závod tohoto sedmnáctidílného multisportovního seriálu, kterým byl 9. ročník cross country Přestavlcký vlk. Připraven byl i dětský závod, který odstartoval již ve 12.00 hodin.

Jelo se na trase závodu, v prostoru startu a cíle na tři, nebo čtyři okruhy. Po dojetí dětského závodu startovaly všechny ostatní kategorie společně. Na účastníky hlavního závodu čekaly na trati dvě drobné změny.

zdroj: sportnalitomerickuaustecku.blogspot.com

Přestavlcký vlk nabídl dramatický dojezd

Září 2019 - Těsný finiš, ve kterém rozhodovala méně než sekunda, nabídl další díl multizávodního seriálu Král Středohoří, Přestavlcký vlk.
Závod na horských kolech, který měl tři okruhy, registroval celkem 65 startujících. Ti byli rozděleni do několika kategorií, v součtu celkového hodnocení seriálu ale bylo rozhodující absolutní pořadí. To nakonec těsně ovládl Pavel Linet ze Sport Areál Klíny, který s časem 1:02:48,0 o pouhých osm desetin vteřiny předčil druhého Petra Cmunta z Bitters Superior Cyklolive teamu.


Zdroj: Litomericky.denik.czl

Přestavlcký vlk překonal všechny nástrahy a pojede se i v tomto roce

Přestavlky  2020 - Léto se i v tomto zvláštním roce blíží ke svému konci, což se zatím nedá tak úplně říci o letošním ročníku SOLAP Krále středohoří, do jehož průběhu výrazně promluvila pandemie coronaviru, kvůli které byly některé akce odloženy a jiné úplně zrušeny. V sobotu 5. září 2020 startuje osmý závod tohoto multisportovního seriálu, kterým je jubilejní 10. ročník cross country Přestavlcký vlk. Připraven je i dětský závod, který bude odstartován již ve 12.00 hodin. Pojede se na trase závodu, v prostoru startu a cíle na tři, nebo čtyři okruhy. Po dojetí dětského závodu odstartují všechny kategorie společně. 

Zdroj: Sportnalitomerickuaustecku.blogspot.com

bottom of page